Bijeenkomst regio West 2024

Net als vorig jaar organiseerde regio West de bijeenkomst bij en tijdens de Warmondse schippertjesdagen. Al vroeg arriveerde de eerste Schottels in de week voor het evenement en op vrijdag werd de tijdelijke steiger, gemaakt met pontons, gevuld met Schottelboten. Allemaal mooi naast elkaar en de konten tegen de kant. Al snel ontstond wat zorgen over de ruimte en gedurende de dag lag de steiger vol en werd het nog een beetje proppen om alle schepen erbij te krijgen. Twee tegen de brug en de laatste met wat duw en trekwerk tussen de laatste Schottel en de eerste sleper.

default

Nadat Phileine en Jaimee de bonnen voor het captainsdinner en het ontbijt aan alle schippers hadden uitgedeeld was iedereen hard toe aan een heerlijk hapje eten. Het captainsdinner bestond uit een heerlijke “blauwe hap” onder begeleiding van muziek en gezelligheid. In de avond werd er uit volle borst meegezongen met Rubbere Henkie en duurde de avond tot in de late uurtjes.

Lees verder “Bijeenkomst regio West 2024”

Nieuwe registraties Varend Erfgoed

De zomervakanties zitten er voor de meeste mensen weer op en dat biedt weer mooie kansen voor nieuwe registraties die we toe kunnen voegen aan de Varend Erfgoed lijst en deze zijn vanaf nu in het RVEN (https://rven.info/) te vinden:

Van harte gefeliciteerd met jullie registratie als Varend Erfgoed!

Momenteel telt onze vereniging al 34 registraties in het Varend Erfgoed register.